TERAPIA LASER- LOW LEVEL LASER TERAPY, TERAPIA PRP SI MEZOTERAPIA

Suntem una dintre puținele clinici care oferim o varietate de terapii inovatoare pentru a ajuta la tratarea problemelor legate de păr și pentru a îmbunătăți sănătatea generală a părului. Printre aceste terapii se numără terapia laser – Low Level Laser Therapy (LLLT), terapia PRP și mezoterapia.

Terapia laser - LLLT

terapie-laser-1Terapia laser – LLLT este o metodă non-invazivă și nedureroasă care utilizează lumina laserului de joasă putere pentru a îmbunătăți circulația sângelui la nivelul scalpului și pentru a stimula creșterea părului. Această terapie poate fi utilizată pentru tratarea căderii părului și a subțierii părului și poate fi utilizată în combinație cu alte terapii pentru a îmbunătăți rezultatele.

 

terapie lase

Terapia PRP - Platelet - Rich Plasma

PRP

Terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) este o terapie inovatoare care utilizează plasma proprie a pacientului pentru a îmbunătăți sănătatea scalpului și a părului. Procedura implică recoltarea sângelui din pacient, procesarea acestuia pentru a separa plasmele bogate în trombocite și injectarea acestora în scalpul pacientului. Aceste plasme conțin factori de creștere care stimulează creșterea părului și îmbunătățesc sănătatea scalpului.

Mezoterapia

Mezoterapia este o terapie care implică injectarea unui amestec personalizat de substanțe nutritive, vitamine și minerale în scalp. Aceste substanțe sunt selectate în funcție de nevoile specifice ale pacientului și pot ajuta la îmbunătățirea sănătății părului și la creșterea părului nou. Această terapie poate fi utilizată în combinație cu alte terapii pentru a îmbunătăți rezultatele.

mesotherapy

Toate aceste terapii sunt efectuate de specialiști cu experiență și calificați în domeniul tricologiei și al chirurgiei estetice. Echipa noastră va lucra îndeaproape cu fiecare pacient pentru a crea un plan personalizat de tratament pentru a obține cele mai bune rezultate. În plus, ne asigurăm că fiecare pacient este confortabil și relaxat în timpul terapiei și că procesul de vindecare este monitorizat și îndrumat cu grijă.

 

La clinica noastră, suntem dedicați să oferim cele mai bune servicii de tricologie pentru pacienții noștri. Fie că sunteți interesat de terapia laser, terapia PRP, mezoterapie sau alte opțiuni de tratament, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru nevoile și preferințele dvs. specifice.

ÎNAINTEA OPERAȚIEI DE TRANSPLANT DE PĂR

Citiți următoarele recomandări pentru a înțelege mai bine protocolul pacientului în ziua transplantului de păr. Echipa noastră vă va oferi instrucțiuni mai detaliate și personalizate înainte de sosirea dumneavoastră.

 Înainte de procedura de transplant de păr, vă rugăm să ne informați despre orice probleme medicale, alergii și medicamente pe care le utilizați.

 Dacă aveți probleme de sănătate, vă rugăm să solicitați o consultație prealabilă de la medicul dumneavoastră cu privire la operația planificată de transplant de păr.

Evitați medicamentele anticoagulante și analgezice ( aspirină, heparină, clexane etc.)

Evitați alcoolul și cofeina cu 2 zile înaintea intervenției. Folosirea ambelor poate afecta eficiența anestezicelor locale pe care vi le administrăm înainte de operație.

Fumatul scade fluxul de sânge și oxigenarea către scalp prin constrângerea vaselor de sânge, limitând livrarea de nutrienți către foliculi. Din acest motiv, fumatul trebuie evitat și cu o zi înainte de procedură. Mai mult, ar trebui să evitați fumatul în prima săptămână după operație, deoarece acesta este momentul în care este cel mai imperativ ca bulbii implantați să primească o nutriție adecvată.

În acest sens, este bine să te lași definitiv de fumat pentru a îmbunătăți sănătatea și densitatea părului tău pentru minim 5-7 zile post transplant.

ZIUA TRANSPLANTULUI DE PĂR

Faceți un duș și aveți grijă de igiena personală în dimineața operației. Este recomandat să nu folosiți niciun produs styling pentru păr. Este bine să fiți odihnit și să luați  un mic dejun ușor. Evitați orice băuturi care conțin cofeină.

 Vă recomandăm să purtați o cămașă cu nasturi sau un tricou cu guler larg, astfel încât să nu trageți cămașa peste scalp. Acesta este un obicei bun și pentru primele 2  săptămâni care urmează după transplant.

 

În general, purtați îmbrăcăminte confortabilă în timpul intervenției, deoarece durează aproape șase ore, dar depinde în întregime de numărul de grefe pe care le primiți.

Niciunui  însoțitor nu îi este permis în sala de operație. Îți vom găzdui însoțitorii în zona noastră de așteptare sau în lounge-ul nostru.

 Nu mesteca gumă și evită să vorbești prea mult în timpul operației. Nu aveți voie cu  telefoanele mobile personale sau dispozitivele cu ecran tactil în timpul intervenției.

Evitați să atingeți oricare dintre grefe în timpul și după operație.