Femei

Transplantul de păr la femei posibil în clinica Dr.Serkan Aygin

La Clinica Dr. Serkan Aygin oferim servicii de transplant de păr pentru femei. Căderea părului la femei poate fi o problemă majoră, afectând atât aspectul fizic, cât și stima de sine. Din fericire, există soluții eficiente de transplant de păr disponibile pentru a ajuta și femeile să recâștige încrederea în sine și să aibă un păr frumos și sănătos.

Cauzele declanșării căderii părului la femei

În plus, deoarece căderea părului la femei poate fi declanșată de multe afecțiuni, este mult mai greu de diagnosticat în comparație cu bărbații. În cazul femeilor, calviția poate fi cauzată de o varietate de factori, cum ar fi sarcina, menopauza sau stresul. Serviciile noastre de transplant de păr pentru femei sunt concepute pentru a ajuta la creșterea densității părului și pentru a acoperi zonele cu probleme, oferind astfel un aspect mai bogat și sănătos.

Recomandări de tratament pacienților femei

  1. Transplantul de păr, este o soluție permanentă pentru căderea părului, prin extragerea a unităților foliculare din zona donatoare (care are loc în partea din spate a capului). Acest lucru se datorează faptului că locul donator este rezistent genetic la calvitie. Procedura este minim invazivă si dă rezultate de succes la femeile cu afecțiuni permanente de cădere a părului, atâta timp cât au o zonă donatoare bună.
  2. Minoxidil: Soluția topică de Minoxidil este singurul medicament independent de androgeni care a fost aprobat de FDA. Soluția topică de Minoxidil aplicată pe scalp este folosită pentru a stimula creșterea părului, care, la rândul său, ajută la încetinirea și oprirea progresiei căderii părului. Femeilor li se recomandă să utilizeze o soluție topică de minoxidil 2%.
  3. PRP: Terapia PRP este o opțiune terapeutică de remediere și protecție nechirurgicală pentru tratamentul căderii părului. PRP implică centrifugarea probei de sânge a pacientului pentru a separa globulele roșii din plasma bogată în trombocite și apoi injectarea acestei plasme bogate în trombocite în zonele care trebuie tratate.
  4. Mezoterapia părului este procesul de aplicare a unor doze mici de medicamente selectate în piele cu ace speciale. Este un tratament alternativ care se aplică pentru a reduce căderea părului și pentru a ajuta la creșterea acestuia.
  5. Dietă sănătoasă: Consumați o dietă bogată în proteine precum carnea rosie, pește, ouă, cereale integrale împreună cu biotină, magneziu, zinc, seleniu, vitaminele A, E, C si B6, care se găsesc în spanac, banane și verdețuri. Aceste vitamine vă pot ajuta părul să se hrănească cu substanțe nutritive, care, la rândul lor, vă vor întări și proteja firele de păr.

Transplantul de păr la femei – abordare diferită și atent analizată

Femeile care suferă de căderea părului necesită o abordare diferită pentru transplantul de păr. Zona care este cel mai mult afectată este creștetul capului (vertex) și regiunea parietală. Transplantul de păr efectuat la o femeie necesită un grad relativ ridicat de analiză.   Femeile nu sunt rase complet în cap înainte de intervenție. În primul rând, în partea din spate a capului este creat un spațiu mic pentru a servi drept suprafață de recoltare ( 3 degete) doar această zonă fiind rasă. Părul existent va ascunde zona mică rasă, nimeni nu va observa că pacienta a fost supusă unui implant de păr. După ce pacientei i se administrează sedarea si anestezice locale, unitățile foliculare sunt extrase cu ajutorul unui trilex cu diametrul de 0,3-0,4 mm. Foliculii de păr sunt transplantați doar prin tehnica DHI în situația persoanelor de sex feminin. Ca și în cazul tuturor tratamentelor de transplant de păr, implantul de păr pentru femei ar trebui să fie personalizat și planificat conform specificațiilor individuale.

Așteptăm mail-ul tău.Completează formularul!


    Declar că am luat la cunoștinţă termenii și politica de confidenţialitate a site-ului.

    Pacienții ne iubesc! Poate reticienți la inceput, încrezători și impliniți la final.