Barbă – Tehnică DHI

Transplant păr barbă personalizat în funcție de nevoile tale

Serviciul nostru de transplant păr barbăeste personalizat pentru nevoile individuale ale fiecărui pacient. Un transplant de barbă este o procedură chirurgicală realizată ambulatoriu, în care densitatea capilară a pacientului este crescută în zona bărbii, mustății și perciunilor, pentru a îmbunătăți densitatea, si aspectul facial atunci când există o creștere neuniformă a acesteia. În ultimii ani, a devenit atât de popular încât până și celebrul fotbalist Lionel Messi și a făcut un transplant de barbă.

Cum se realizează transplantul de păr barbă prin tehnica HDI?

Transplantul de barbă se efectuează fir cu fir, se extrag unitățile foliculilor de păr din zona donatoare, zona din spate a capului. La Clinica Dr. Serkan Aygin aceasta procedura se realizeaza doar cu tehnica DHI pentru a obtine rezultate optime. Prin metoda DHI, datorită Penului, foliculii sunt plasați unul câte unul direct în zona cu deficit, fără a fi nevoie să deschidă micro-canale așa cum se întâmplă cu metoda FUE. La Clinica Dr Serkan Aygin, pacienții au o consultație personală cu medicul pentru a evalua zona donatoare și zona facială, pentru a vedea eligibilitatea lor pentru un transplant de barbă. Acest lucru ne permite să avem o estimare despre câte unități foliculare sunt necesare și câte pot fi extrase pentru a obține rezultatele dorite.

Durata intervenției chirurgicale și perioada de recuperare

Durata intervenției chirurgicale poate dura între 4-6 ore în funcție de cazul pacientului iar procesul de recuperare este de 10 zile.
Întreaga intervenție se realizează sub anestezie locală și sedare ușoară dacă pacientul preferă.

În primele zile după transplantul de barbă, poate apărea mâncărimi în zona de transplant.

Pentru un rezultat de succes, este extrem de important să se evite frecarea și scărpinarea foliculilor implantați.
Pacientul poate să utilizeze „Betadine” în zonele de implant și să urmeze instrucțiunile medicului. Recuperarea post-operatorie după o procedură de transplant de barbă este, de obicei, rapidă și ușoară. Pacienții pot experimenta un ușor disconfort și sensibilitate în zona transplantului dar acestea sunt de obicei temporare și pot fi gestionate cu analgezice obișnuite. Pacienții trebuie să evite activitățile fizice intense pentru cel puțin 21 de zile și să respecte sfaturile medicului privind igiena și îngrijirea zonei de transplant.

După cât timp apar primele rezultate?

După trei luni se pot vedea rezultate la barbă, iar la 12 luni rezultatele definitive.
Rezultatele transplantului de barbă sunt excelente, cu o rată mare de succes și rezultate naturale. În plus tehnica DHI oferă un control mai mare asupra direcției de creștere a părului și permite personalizarea rezultatelor în funcție de nevoile individuale ale fiecărui pacient.

Așteptăm mail-ul tău.Completează formularul!


    Declar că am luat la cunoștinţă termenii și politica de confidenţialitate a site-ului.

    Pacienții ne iubesc! Poate reticienți la inceput, încrezători și impliniți la final.