Dr.Serkan Aygin – pioner în transplantul de păr

Dr Serkan Aygin – pioner în transplantul de păr în Turcia și o experiență de peste 25 ani

Născut în 1968, dr. Serkan Aygin a absolvit medicina în 1991, în cadrul Universitatății din Istanbul, Facultatea de Medicină (Çapa.), Tot în Istanbul, se specializează în farmacologie şi dermatologie în cadrul spitalului Vakif Gureba. În cadrul aceleaşi instituţii, se dedică dermatologiei şi problemelor de pierdere a părului, utilizând încă de atunci tehnologii avansate. Dr. Serkan Aygin, practică în domeniul tratamentelor împotriva alopeciei din 1996, a făcut parte dintr-una dintre primele echipe medicale care a efectuat transplantul de păr în Turcia.

Dr.Serkan Aygin – printre primii medici din Turcia care practică atât tehnicile Sapphire FUE (Folicular Unit Extraction) cât și DHI (Direct Hair Implantation)

Turcia una dintre țările lider în lume în domeniul tricologiei cu ajutorul Dr-ului Serkan Aygin

Fiind unul dintre puținii medici specialiști care au ajutat Turcia să devină una dintre țările lider din lume în domeniul tricologiei, Dr. Serkan Aygın joacă un rol de stabilire a standardelor cu experiența sa de un sfert de secol în metoda FUE și tehnica DHI urmărind îndeaproape toate evoluțiile, tehnicile și inovațiile din domeniul transplantului de păr de-a lungul anilor.

Din 2013, domnul Dr. Serkan Aygin operează în cadrul clinicii care îi poartă numele: Clinica Dr Serkan Aygin

Dr.Serkan Aygin cunoscut în multe țări din Europa și Orientul Mijlociu

Dr. Aygin urmăreşte dezvoltarea noilor tehnologii, se specializează în transplant de păr realizat prin metoda FUE SAPPHIRE și DHI, examinează mii de pacienţi încă din primii ani de activitate şi dobândeşte notorietate în urma rezultatelor obţinute. Începe să devină cunoscut atât în Turcia cât şi în străinătate, mai ales datorită procentului de succese înregistrate şi calităţii intervenţiilor chirurgicale efectuate.
În prezent, domnul dr. Serkan Aygin este cunoscut în multe ţări din Europa şi din Orientul Mijlociu: Emiratele Arabe Unite, Kuwait, Quatar, Arabia Saudită, Italia, Elveţia, Germania, Liban, Grecia, Bahrain, Oman, Anglia, Suedia, Olanda, Iordania şi Iraq.

La Premiile Europene de Medicină din 2019, dr.Serkan Aygin a fost premiat drept “Cel mai bun chirurg de transplant de păr din Europa”.