Clinica Transplant Păr - Dr.Serkan Aygin

Clinica Dr Serkan Aygin - transplant par barbați și femei

Clinica Dr.Serkan Aygin din Turcia – cea mai bună clinică în transplantul de păr, atât la barbați cât și la femei

Serviciile oferite de clinică sunt situate în 2 clădiri moderne, dotate în total cu 60 săli operatorii, acestea fiind dotate cu aparatură medicală de ultimă generaţie, în întregime destinată intervenţiilor chirugicale de transplant de păr. Fiind o clinică privată, personalul este selecţionat astfel încât să asigure cel mai înalt nivel de profesionalism. Peste 99,7% dintre pacienţi se declară mulţumiţi de tratamentele efectuate în clinică. Pentru că ţinem la siguranţa dvs., în cadrul clinicii sunt puse în aplicare şi respectate cele mai stricte norme igienico-sanitare.

FEEDBACK POZITIV PACIENȚI 99.7%
ASISTENȚĂ 24/24 100%

Transplant Păr – clinica Dr.Serkan Aygin – prin tehnici minim invazive – SAPPHIRE FUE și DHI

Dr. Serkan Aygin, realizează în cadrul clinicii care îî poartă numele, transplanturi de păr prin 2 tehnici minim invazive – tehnica FUE SAPPHIRE si tehnica DHI, tehnici pe care le-a studiat și în care s-a specializat, iar rezultatele obținute l-au făcut să fie căutat și apreciat de oameni din întreaga lume.

Premiile Europene de Medicină din 2019, dr.Serkan Aygin a fost premiat drept “Cel mai bun chirurg de transplant de păr din Europa”.