Capilar - Tehnică FUE

Ce presupune Tehnica FUE de transplantare a părului în câteva cuvinte?

Tehnica FUE (Extracţia de Unităţi Foliculare) este o tehnică de transplantare a părului care presupune recoltarea directă a unităţilor foliculare cu ajutorul unui bisturiu cilindric din zona donatoare numit trilex (de obicei, acești bulbi nu sunt afectați de procesul de calviție) şi implantarea acestora în zona primitoare, şi anume zona unde s-a constatat pierderea părului. Atât recoltarea cât şi implantarea sunt efectuate în mod individual, bulb cu bulb.

Clinica Dr.Serkan Aygin utilizează tehnica FUE SAPPHIRE- procedură minim invazivă și timp de recuperare redus.

În clinica noastră folosim tehnica FUE SAPPHIRE. Această tehnica FUE SAPPHIRE utilizează vârfurile instrumentelor din safir, un mineral valoros, care permit deschiderea unor canale mai netede în zona implantului, o incizie circulară cu un trilex având diametrul de 0,7 mm-0,8 mm, extracția unității foliculare si implantarea acesteia, ceea ce are ca rezultat o formare minimă de cruste, grăbind astfel procesul de vindecare. Din acest motiv, FUE SAPPHIRE este o inovație care implementează un nou proces în cadrul metodei FUE.

Implantul de păr prin tehnica FUE SAPPHIRE necesită un timp de intervenţie care poate să varieze între 4 şi 7 ore, în funcţie de numărul de unităţi foliculare extrase necesare pentru acoperirea zonei afectate de alopecie.

Intervenția chirurgicala prin procedura FUE  SAPPHIRE nu necesită anestezie totală, ci o simplă anestezie locală care înlătură posibilitatea de a simţi vreo durere majoră pe durata operaţiei.

Având în vedere caracterul non invaziv al transplantului de păr prin tehnica FUE, puteţi să vă întoarceţi la activităţile dvs. profesionale în câteva zile după ce v-aţi reîntors în România.

Primele rezultate vor fi vizibile din a patra lună pentru ca în a şasea lună fiecare dintre pacientii noştri să se poată bucura de un procent de 75% creștere.

Pentru mai multe detalii privind tehnica FUE SAPPHIRE, contacteza-ne! +40763250054

Clinica Dr. Serkan Aygin utilizează tehnica FUE SAPPHIRE- procedură minim invazivă și timp de recuperare redus.

Trauma cât și deteriorarea țesuturilor din zonă sunt minime datorită calităților și proprietăților antibacteriene și duritatea vârfurilor de safir.

La FUE SAPPHIRE, vârfurile de safir permit transplantul mai dens, ceea ce face posibil ca persoanele cu o căderea avansată a părului să poată fi supuse unei proceduri de transplant de păr.

Pe lângă faptul că permite un transplant de grefă mai dens pentru volum, ajută la obținerea unui rezultat mai natural.

FUE SAPPHIRE injectează mai puține fluide sub piele când se fac canalele. Ca urmare, retenția de lichide experimentată după intervenție va fi redusă, făcând faza postoperatorie mai confortabilă pentru pacienți. Canalele create pentru transplant cu tehnica FUE SAPPIRE sunt mai mici, recuperarea țesuturilor va fi mai rapidă în comparație cu FUE norma/simplu.

În loc să folosească o metodă de strip harvesting (FUT), care prelevează o bandă din pielea scalpului, tehnica FUE SAPPHIRE utilizează un instrument specializat, cunoscut sub numele de trilex, pentru a preleva foliculii de păr individuali. Acest lucru face ca timpul de recuperare să fie mult mai scurt, semnele dispar în totalitate după 7-10 zile și reduce riscul de cicatrici ori complicații post-operatorii.

 

În plus, această tehnica oferă rezultate naturale și de lungă durată, care pot ajuta la îmbunătățirea aspectului și încrederii în sine. Sângerarea este redusă în timpul intervenției. Dacă zona donatoare permite în cazul în care alopecia este foarte mare, se pot face o a doua sesiune de implant de păr la o diferența de minim șase luni (dacă este necesar, se mai pot face alte intervenții de-a lungul timpului). Tehnica FUE SAPPHIRE este o opțiune atractivă pentru cei care caută o procedură de transplant de păr minim invazivă și cu o recuperare rapidă.

Recomandări generale post-operatoriu prin tehnica FUE SAPPHIRE

Șamponarea se face a doua zi după intervenția chirurgicală și este foarte importantă pentru a preveni crustele din jurul firului de păr. Șamponarea se face fără agresiuni, utilizându-se o sticlă cu apă sau dușul fără presiune. Crustele aderă la firul de păr și trebuie evitate pentru a nu se pierde foliculii de păr nou transplantați în primele 7-10 zile post-operatorii. În primele 10 zile, marea majoritate a firelor de păr transplantate, vor cădea, un lucru absolut normal. După 3 luni, din unitățile foliculare transplantate vor începe să crească fire noi de păr. Părul pacientului va crește în mod normal și va continua să se îngroașe în următoarele 6-9 luni. Orice pierdere ulterioară a părului este probabil să fie numai din zonele neimplantate.Recomandăm ca după implantul de păr să se facă câteva ședințe PRP, prima făcându-se la două luni după intervenție pentru revitalizarea zonei. În primele zile după operaţie va fi important să acordaţi o atenţie deosebită indicaţiilor comunicate în clinică, indicaţii care vă vor permite să experimentaţi o perioadă postoperatorie lipsită de neplăceri. Recuperarea post-operatorie după o procedură FUE SAPPHIRE este de obicei, rapidă și ușoară. Pacienții pot experimenta un ușor disconfort și sensibilitate în zona receptorului, dar acestea sunt de obicei temporare și pot fi gestionate cu analgezice obișnuite. După transplant trebuie evitate activitățile fizice intense pentru cel puțin 21 zile iar pacientul să respecte sfaturile medicului privind igiena și îngrijirea scalpului.

Așteptăm mail-ul tău.Completează formularul!


    Declar că am luat la cunoștinţă termenii și politica de confidenţialitate a site-ului.

    Pacienții ne iubesc! Poate reticienți la inceput, încrezători și impliniți la final.