Sprâncene - Tehnică DHI

Transplantul de păr la nivelul sprâncenelor – o soluție pentru recâștigarea expresivității

Sprâncenele pot fi un aspect important al fizionomiei unei persoane și pot contribui la frumusețea și expresivitatea feței. Din fericire, există soluții eficiente de transplant păr la nivelul sprâncenelor disponibile pentru a ajuta pacienții să își recâștige încrederea în sine, să aibă sprâncene frumoase și naturale.

Cauzele pierderii părului de la nivelul sprâncenelor

Pierderea sprâncenelor are numeroase cauze, fie datorită smulgerii constante a părului din aceleași zone, sau a machiajului permanent ori din alte afecțiuni severe, cum ar fi chimioterapia pentru cancer, boli de piele (de obicei alopecia areata).

Transplantul de păr la sprâncene prin metoda DHI

Transplantul de sprâncene este printre cele mai meticuloase și solicitante proceduri de transplant de păr. În transplanturile de sprâncene, este important să obțineți un aspect extrem de natural. Unghiul și direcția grefelor transplantate trebuie monitorizate cu un ochi constant și antrenat, astfel încât să se potrivească cu direcția naturală și arcul sprâncenei inițiale. La Clinica Dr. Serkan Aygin, transplanturile de sprâncene se efectuează doar cu metoda DHI. Motivul utilizării metodei DHI este că permite un transplant mai meticulos și, astfel, poate ajunge mai ușor între firele de păr existente ale sprâncenelor, spre deosebire de metoda FUE.

Preocupările estetice sunt prioritatea noastră principală pentru transplantul de sprâncene. Acest lucru necesită dezvoltarea unui plan operațional personalizat, bazat pe nevoile unice ale pacientului.

 

Procedura de transplantare –minim invazivă și fără durere

1. Înainte de procesul de extracție, se va administra anestezie locală în zona donatoare.

2. Folosind stiloul Choi, foliculii de păr sunt transplantați, ținând cont de unghiul și direcția exactă de creștere a părului. Din nou, acest proces este semnificativ pentru a obține un aspect plăcut din punct de vedere estetic.

3. În ziua următoare procedurii, se va aplica un pansament pentru a se asigura că foliculii de păr au fost ancorați corespunzător de țesutul dermic, precum și pentru a preveni apariția oricăror alte complicații medicale.

4. Vă vom sfătui despre cum să îngrijiți corect părul transplantat în zona sprâncenelor și vă vom oferi o cronologie pentru orice obicei sau comportament pe care trebuie să le monitorizați în săptămânile care urmează. (Precum evitarea razelor solare directe asupra zonei timp de două luni și evitare frecării în prima lună.)

Recuperarea post-operatoriu și primele rezultate

Recuperarea post-operatoriu după o procedură de transplant de păr la sprâncene este, de obicei, rapidă și ușoară. Pacienții pot experimenta un ușor disconfort și sensibilitate în zona transplantului, dar acestea sunt de obicei temporare și pot fi gestionate cu analgezice obișnuite. Pacienții trebuie să evite activitățile fizice intense pentru cel puțin 15 zile și să respecte sfaturile medicului privind igiena și îngrijirea zonei sprâncenelor. Rezultatele definitive pot fi vizibile la câteva luni după procedură, iar sprâncenele transplantate vor arăta și se vor simți la fel ca sprâncenele normale.

Așteptăm mail-ul tău.Completează formularul!


    Declar că am luat la cunoștinţă termenii și politica de confidenţialitate a site-ului.

    Pacienții ne iubesc! Poate reticienți la inceput, încrezători și impliniți la final.