Capilar - Tehnică DHI

Tehnica DHI – ce este si cum se realizează?

Tehnica DHI (Direct Hair Implant) este una dintre cele mai avansate și inovatoare tehnici de transplant de păr disponibile în ziua de astăzi. 

Tehnica DHI este procedura prin care foliculii de păr sunt recoltați din zona donatoare (de obicei partea din spate a capului, dar se poate extrage de sub barbă –zona gușei și de pe piept) și implantat în zona calviției.

Transplantul de par prin metoda DHI

Transplantul de păr DHI, începe cu recoltarea foliculilor de păr eligibili din zona donatoare cu ajutorul Pen-ului Choi. Grafturile recoltate sunt plasate una câte una în implanterul PEN Choi. Acest lucru este făcut cu mare atenție pentru a nu le  deteriora. Medicul cu ajutorul Penului implantează foliculii la un unghi de 40-45 de grade în direcția naturală a firelor de păr. În funcție de numărul de grefe extrase, transplantul de păr poate dura 10-12 ore. Controlul are loc în  ziua următoare, iar spălarea are loc în a doua zi.

Avantajele transplantului de păr prin tehnica DHI​

Minimizând timpul petrecut de foliculii de păr în afara pielii, crește rata de supraviețuire a foliculilor, respectiv garantarea unui implant mai bogat. De asemenea, datorită inciziei care este mai mică, se reduce posibilitatea unei sângerări abundente, în acest fel rata de vindecare este mai mare și rapidă, se elimină complet riscul de necroză la nivel celular. Prin urmare, alegerea tehnicii DHI în transplantul de păr, vine cu o serie de avantaje privind calitatea transplantului si recuperarea pacientului:
 • Creșterea ratei de supraviețuire a grefelor
 • Rata mare de succes a transplantului de păr
 • Transplant de păr fără raderea zonei donatoare (permite transplanturi de păr lung cum ar fi transplantul de păr pentru femei și pentru barbă/sprâncene)
 • Leziuni minime ale țesuturilor din jur
 • Densitate mai mare pentru grafturile implantate
 • Nu este nevoie de incizii în zona cu alopecie
 • Nu există probleme legate de depozitarea unităților foliculare după extracție
 • Recuperare rapidă după intervenție
Transplant de păr DHI este o tehnică de transplant de păr care oferă un rezultat cu aspect natural în procent de 98% și folosește cele mai avansate instrumente de extracție și implantare cu un diametru de 0.3 mm pentru o recuperare mai rapidă, provocând deteriorarea minimă a foliculilor de păr și un proces de vindecare rapidă. Prin tehnica de implant de păr DHI, fiecare unitate foliculară de păr este implantată la un unghi perfect de 45 de grade și adâncimea perfectă, oferind un aspect 100% natural.

Transplantul de păr DHI–prin sedare- fără durere

Datorită utilizării sedării sub supravegherea directă a anestezistului nostru, aproape că nu simțiți nicio durere chiar și în timpul administrării anesteziei locale care se realizează înainte de intervenție. Chiar dacă transplanturile de păr sunt în general considerate proceduri dureroase, această nouă metodă îi va ajuta pe pacienții noștri care suferă de tripanofobie (fobie de ac), să se simtă în largul lor, permițându-le astfel să se relaxeze în timpul procedurii. Sedarea ajută la eliminarea completă a durerii atât din timpul anesteziei locale cât și a implantului de păr. Sedarea este reprezentată stare de somn sub administrare controlată de medicamente sedative, fără pierderea niciunui reflex, calibrată special la nevoile pacientului. Gradul sedării poate fi ajustat în funcție de rezistența fiecărui pacient la durere. Este o metoda sigură utilizată chiar și la copiii mici. Oferim în continuare transplant de păr fără sedare ca opțiune pentru pacienții care preferă să nu fie sedați la Clinica Dr. Serkan Aygin.

Așteptăm mail-ul tău.Completează formularul!


  Declar că am luat la cunoștinţă termenii și politica de confidenţialitate a site-ului.

  Pacienții ne iubesc! Poate reticienți la inceput, încrezători și impliniți la final.