Sari la conținut

Oraşul Istanbul şi tricologia

În domeniul tricologiei, Turcia este ţara cea mai avansată din Europa, datorită specializării medicilor, aparaturii moderne şi a tratamentelor inovatoare folosite. Turcia este centrul mondial al tricologiei şi acest lucru se datorează investiţiilor şi facilităţilor oferite de Guvern. În urma unei analize atente şi de durată, Aratravel a ales clinica renumitului Doctor Serkan Aygin, specializată în transplantul de păr prin metoda FUE și DHI.

Doctor Serkan Aygin

A absolvit medicina în anul 1991 la universitatea CAPA din Istanbul, continuând ulterior cu o specializare în farmacologie şi dermatologie în cadrul spitalului Vakif Gureba. La scurtă vreme după, începe să se dedice dermatologiei şi problemei căderii părului folosind cele mai inovative tehnici. Calificările sale academice şi cei 25 ani de experienţă în domeniul tricologiei reprezintă garanţia unor rezultate excepţionale. Clinica a fost fondată în 1973 şi este situată în centrul oraşului Istanbul, în Provincia Şişli iar din anul 2003 se bucură de colaborarea cu domnul Dr. Aygin, nume pe care, de altfel, l-a preluat începând cu Februarie 2013.

Clinică la cel mai înalt nivel

Serviciile oferite de clinică sunt situate în 2 clădiri moderne, dotate în total cu 60 săli operatorii, acestea fiind dotate cu aparatură medicală de ultimă generaţie, în întregime destinată intervenţiilor chirugicale de transplant de păr. Fiind o clinică privată, personalul este selecţionat astfel încât să asigure cel mai înalt nivel de profesionalism. Peste 99,7% dintre pacienţi se declară mulţumiţi de tratamentele efectuate în clinică. Pentru că ţinem la siguranţa dvs., în cadrul clinicii sunt puse în aplicare şi respectate cele mai stricte norme igienico-sanitare.